Osnovana 1994.

O nama

Pygmalion škola stranih jezika osnovana je 1994. godine u Šapcu kao prva i najveća privatna škola u gradu. Cilj nam je od tada isti – omogućiti polaznicima da vešto savladaju strani jezik tako da on postane deo njihove svakodnevice u školi, na fakultetu ili na poslu. Da bismo to postigli, okupili smo tim profesora sa državnih filoloških fakulteta koji svojim znanjem i iskustvom garantuju uspešno savladavanje svakog stranog jezika. Više od 20 godina rada i preko 2200 zadovoljnih polaznika koji su uspešno završili kurseve svedoče o posvećenosti i rezultatima u ostvarivanju naše misije.

Škola radi sa polaznicima svih uzrasta, u grupama do deset ili pojedinačno. Nastava se odvija prema utvrđenom planu u zavisnosti od potreba polaznika uz korišćenje najsavremenijih nastavnih metoda. Predavači su profesionalci sa iskustvom, diplomirani profesori. U prijatnoj atmosferi u centru grada steknite ili osvežite svoje znanje engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog, španskog, grčkog, ruskog ili nekog drugog stranog jezika. Spremite se za polaganje međunarodno priznatih ispita u Britanskom savetu.

Naše vrednosti

Naši profesori

Naši profesori su iskusni filolozi koji iza svog rada stoje imenom i prezimenom.

 Prof. Spomenka Milošević
Prof. Spomenka Miloševićengleski jezik
 Prof. Svetlana Vukašinović Guconić
Prof. Svetlana Vukašinović Guconićfrancuski jezik; engleski jezik
 Prof. Tanja Jović
Prof. Tanja Jovićengleski jezik
 Prof. razredne nastave Tanja Nedeljković
Prof. razredne nastave Tanja Nedeljkovićengleski jezik
 Prof. Snežana Ranković
Prof. Snežana Ranković ruski jezik

Škola

Naše učionice nalaze se u centru Šapca u Karađorđevoj ulici broj 30

Rekli su o nama

"Radila sam kao medicinska sestra nekoliko godina ali sam shvatila da bih mogla da imam mnogo bolje uslove života i rada u Nemačkoj pa sam krenula na časove nemačkog u Pygmalion-u. U početku nije bilo lako ali se nisam predavala, imala sam podršku svih. Šta da vam kažem, u Frankfurtu sam već skoro tri godine, nikad srećnija.  Uspelo je."

JOVANA MIJATOVIĆ • MEDICINSKA SESTRA

"Želeo sam da upišem fakultet u SAD a engleski nisam dobro znao. Kad sam čuo da moram da polažem TOEFL, malo je falilo da odustanem od svega. Po preporuci drugara sam krenuo u Pygmalion na individualne časove i za nekoliko meseci sam bio spreman. Nisam bio svestan koliko sam zapravo poznavao jezik samo je neko trebalo da to "izvuče" iz mene, sve je do profesora"

MILOŠ JANKOVIĆ • STUDENT

"Prezadovoljna sam stečenim znanjem! Oslobodila sam se, nemam više tremu dok pričam što je dobro došlo na prošlom letovanju - svi su mislili da mi je engleski maternji! . Moja grupa je bila dobro formirana, a profesorka nas je non stop podsticala da što više radimo. Svima koji hoće temeljno da nauče jezik preporučujem Pygmalion."

DRAGANA VELICKI • PRAVNICA

Naši partneri

Kompanije čiji su zaposleni usavršavali strane jezike kod nas